Ποιοι είμαστε

Η CTD είναι μια επιχείρηση με φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα, που δραστηριοποιείται πάνω από 15 έτη στη λιανική πώληση, στο χώρο των αξεσουάρ του αυτοκινήτου, της μηχανής, του ποδηλάτου και του φορτηγού.

 

Διαθέτοντας πάνω από 40.000 διαφορετικά είδη ετοιμοπαράδοτων προϊόντων με άμεση διαθεσιμότητα κατέχουμε μια ισχυρή θέση στο λιανικό εμπόριο που μας κάνει ξεχωριστούς.

 

Η πολυετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία στα προϊόντα και την τοποθέτηση αυτών στην πλειονότητά τους, εμπνέουν την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία που μας καθιστούν την πρώτη επιλογή των πελατών μας.

 

Η συνεχής μας εξέλιξη στον χώρο του e commerce, με την επέκταση της CTD σε αγορές του εξωτερικού, όπως η Ρουμανία και η Βουλγαρία το τελευταίο έτος, καθώς και η διαρκής ενημέρωση και εκπαίδευσή μας στα νέα προϊόντα σε ένα χώρο που συνεχώς εμπλουτίζεται και αναπτύσσεται έχουν ως αποτέλεσμα την επιβράβευσή μας από τους πελάτες μας που μας το δείχνουν έμπρακτα με τις συνεχώς αυξανόμενες αξιογήσεις τους στην Google, το Skroutz και άλλες πλατφόρμες.

 

Το ανθρώπινο δυναμικό μας αποτελείται από ικανά στελέχη, άρτια εκπαιδευμένα που βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης, με τις πλέον κατάλληλες λύσεις ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας.

 

Η CTD οραματίζεται τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της και την ανάπτυξή της σε εθνικό και διεθνές επίπεδο ώστε να προσφέρει πάντα την καλύτερη ποιότητα στα προϊόντα της σε συνδυασμό με ανταγωνιστικές τιμές και την μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης των πελατών της.

side block button
side block button
side block button